Consiliul Studenţesc al Facultăţii de EGD din cadrul ASEM organizează Campania „Să ne cunoaştem personalităţile” ediţia a IV. În data de 06.04.2016 invitatul care va continua campania, va fi domnul Valeriu BUJOR, doctor în drept, profesor universitar, rector al Institutului de Științe Penale și Criminologie Aplicată, Președinte al Asociației Criminologilor din Republica Moldova, o personalitate bine cunoscută în învățământul juridic și în știința juridică, fiind unul din întemeietorii și propagatorii activi ai criminologiei autohtone.

     Domnul Bujor V. a fost maestrul miilor de studenţi, care au avut marea onoare de a descoperi această personalitate minunată şi de a-l avea şi în calitate de coordonator ştiinţific la elaborarea tezelor de an, licenţă, masterat şi doctorat.

     Fiind un propagator activ al ştiinţelor penale şi criminologice peste hotarele Republicii Moldova, dumnealui s-a manifestat la forurile ştiinţifice internaţionale.

     Doritorii de a descoperi personalitatea domnului Bujor sunt invitaţi în cadrul ASEM, auditoriul 601 blocul A, la data de 06.04.2016, ora 11:00.